Екс-генпрокурор з друзями організували у Львові праву партію «Патріот»

Неділя, 30 червня 2019, 20:13
Головою партії став Микола Голомша.
Екс-генпрокурор з друзями організували у Львові праву партію «Патріот»

Микола Голомша, Олег Махніцький - екс-генпрокурор, Богдан Стасишин - представник осередку з Тернополя, Ірина Петрунько - представниця осередку з Чернівців та Віталій Сергатюк - в.о. голови Львівського обласного осередку партії та радник голови "Патріоту": ось такий набір основних обличь нової політсили. Хоча і «новизна» партії теж під питанням  - вона заснована ще у 2015 на базі Союзу правих сил, хоча з відомішими правими справ не мала.

Ідеологія партії теж дивна – традиціоналісти, але проти Донцова, центристи, але за «третій шлях». Загальні тези теж неунікальні – інновації, сім`я, промисловість та енергетична незалежність – і все буде, якщо олігархів не буде.

"Ми правоцентристи та традиціоналіти. Але треба розуміти, що ідеологія Донцова свою місію вже виконала. Сьогодні не час терору та ненависті", - пояснює голова партії Микола Голомша, - Ми втомились від бруду та брехні в країні. Ми проживаємо у монополістично-олігархічній країні, це дусить український народ. Серед нас є вчені і ми склали програму, завдяки якій через 7 років ми будемо жити в іноваційній країні. У програмі є альтернативне забезпечення населення теплом та план розвитку українського виробництва. Наша партія опирається на силу розуму! Раніше ми наші іноваційні подавали у відповідні відомства, але отримували лише відмови. Олігархам нецікаво та невигідно впроваджувати щось нове".

"У програмі також піднімається питання мови, віри та родинних ціностей. Це те, на чому ми стоїмо, і що потрібно нашому суспільству. Можливо колись ми всі собі вирішемо, що нам всього цього не треба. Вирішимо стати дружньо атеїстами. Але поки цього у суспільстві нема, ми повинні берегти і стояти на цих засадах. І саме тому я зараз у "Патріоті". Україна патріота - це країна, де кожен є індивідумом, господарем у своїй хаті, де розвинена промисловість. Ми хочемо, щоб Україна була останнім пристанищем для всіх українців світу. Але так, щоб на наших правах", - доповнює Віталій Сергатюк.

comments powered by HyperComments