Юрій Михальчишин: «В сучасних умовах повзучого реваншу, кадри, загартовані війною, як ніколи необхідні»

Вівторок, 25 червня 2019, 15:38
Цитати з дебатів Юрія Михальчишина з Андрієм Москаленком.
Юрій Михальчишин: «В сучасних умовах повзучого реваншу, кадри, загартовані війною, як ніколи необхідні»

Про вибори на посаду мера:

«Останні 5 років Львів не розвивається, а багато в чому стоїть на місці, а подекуди регресує. Львів’ян шокує те, як місто втрачає свій потенціал. Тому мушу заявити, що так, я балотуватимусь на вибори мера»

Про політичне лобіювання у Львові:

«Зараз у Львові своїх людей лобіює не лише великий бізнес, а й деякі групи, які згенерувалися останнім часом та є абсолютно мафіозними. Вони хочуть контролювати Львів не лише на тіньовому рівні, а й через своїх людей у органах влади. Що цьому можна протиставити? Свою присутність, пряме спілкування та реальні справи»

Про програму Москаленка:

«Коли восени головою Верховної Ради матиме всі шанси стати Медведчук, коли на повістці дня будуть скасування люстрації, мовного закону та декомунізації, питання про ОСББ на Сихові чи деінде навряд чи буде стояти ребром»

Про Сихів і ще раз про програму Москаленка

«Я вважаю, що не тільки Сихів, а Левандівка, Рясне, Майорівка, Пасічна – усі райони Львова є однаково важливі і не треба ніякий виділяти, навіть якщо темпи його розвитку обганяють інші»

Про Самопоміч:

«Партія Садового підвела наших краян та Галичину. Замість роботи – виходи депутатів з фракцій, тушкування та постійні скандали. Тому зараз треба займатися справами, а не розводити демагогію»

Москаленку про Захід, ЄС та українську дипломатію:

«Увага Заходу не прикута до України, а щороку зменшується. Українська проблематика не пріоритетна ні G7, ні в ООН. В Європі повертають Росію в ПАРЄ та збираються зняти санкції. І це  - провал української дипломатії»

 

comments powered by HyperComments