Фракція Добродомова у ЛМР – одна з найкращих

Четвер, 13 червня 2019, 23:02
Таку оцінку депутатам дали громадські експерти.
Фракція Добродомова у ЛМР – одна з найкращих

Усі депутати фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді - Валерій Веремчук, Михайло Дідух, Віталій Свінціцький, Ірина Оршак, Тарас Ворко, Анна Мармуляк - отримали позитивні оцінки своєї роботи - 4-5 балів із п՚яти можливих.

Депутати фракції є одними з найбільш дисциплінованих, загальна відвідуваність  - 95,6%. Відвідуваність профільних комісій  - близько 100%. В той же час, голова фракції Валерій Веремчук є одним з лідерів у показнику виступів на сесіях, разом зі своїм заступником, Михайлом Дідухом.

«Звісно, такий моніторинг – це сухі цифри і статистика, які не можуть сповна відобразити всю роботу депутатів та її ефективність. Але такий аналіз також дуже показовий і потрібний, щоб ми змогли переглянути деякі позиції, внести корективи для покращення своєї діяльності. Також моніторинг підтверджує, що наша фракція – це сильні індивідуально депутати, і водночас міцна, згуртована команда. Ми знаємо, для чого працюємо і як досягати позитивного результату», - коментує керівник фракції «Народний контроль»у ЛМР Валерій Веремчук.

 

comments powered by HyperComments