Сербська преса назвала львів`ян "примітивними"

Неділя, 9 червня 2019, 00:47
Все через поразку 5:0 від збірної України.
Сербська преса назвала львів`ян "примітивними"

Сербів обурили також хорватьскі прапори та антиросійські вигуки.

"Поведінка місцевих вболівальників до, під час і після гри з Сербією була примітивною. Вже під час гімну найпалкіші українські фани вивісили прапор Хорватії – вони провокували "шахівницею" декілька разів. Враження від поєдинку зіпсував свист під час сербського гімну.

Українці шокували примітивними неспортивними викриками "руска ку*ва". Делегат матчу все детально занотовував, залишилося дочекатися покарання. А на 90-х хвилинах у спробах провокації вони ще й підпалили російський прапор, що доповнило враження від вбогості господарів", – обурюється видання Večernje novosti. 

Нагадаємо, що у 1994-1995 роках хорвати відстоювали свою незалежність проти югославських(сербських) окупантів, та за рахунок рішучих дій нанесли сербам болючі поразки. Хорватія отримала незалежність, як і Боснія, де є велика хорватська меншина, а серби через поразку та підтримку НАТО хорватів вирішили дрейфувати в сторону Росії. На дани момент Сербія є однією з найвідсталіших країн у Європі та навіть на Балканах, яка втратила багато територій через шовінізм супроти сусідів - Країну у Хорватія, Герцеговину в Боснії, Косово і Метохію. Серби на Балканах вважаються агресорами та російськими маріонетками, тому викликають відразу у албанців, хорватів, словенців та боснійців. 

comments powered by HyperComments