Кримський екскурсовод-біженець у Львові знущався з євреїв під час екскурсії

Неділя, 26 травня 2019, 16:36
Гід працює на незрозумілу львівську російськомовну туристичну контору.
Кримський екскурсовод-біженець у Львові знущався з євреїв під час екскурсії

Екскурсовод компанії, яка зареєстрована на пл.Ринок, 1, під час екскурсій знущається над євреями у Львові.

Про це написав на своїй Facebook сторінці львівський історик та екскурсовод Ігор Лильо, передає Гал-Інфо.

"Французи котрі були у Львові зазняли це відео. Так званий "екскурсовод" знущається над євреями у Львові. Насміхається російською мовою перед регочучими туристами. І ця "екскурсія" триває вже багато місяців. Огидно і соромно.

Приклад того, як одна, недолуга людина може знищити багаторічні зусилля сотень моїх колег, що з року в рік працюють над іміджем України. Почитайте коментарі під постом власника. Не кажучи вже про те, що такі вчинки очевидно підпадають і під статтю кримінального кодексу.

Що цікаво, компанія котра проводить цю "екскурсію" в інтернеті зареєстрована за адресою пл. Ринок,1. Може час вже навести з цим порядок?", - зокрема зазначив Ігор Лильо.

"Шановний Костянтине. У п'ятницю привозила до Львова групу французьких євреїв, ходили по пам'ятних місцях голокосту і, на мій превеликий жаль, натрапили на Вашу екскурсію на Срароєврейській вулиці. Сказати, що люди у шоці від вашого костюма , акценту, текста - це нічого не сказати. Може неєврейську публіку це і смішить, але це гумор дуже низького ґатунку і неповага до єврейського народу. Саме так вони це сприйняли. Для нормальної вихованої людини, тим більше для історика, який повинен би знати трагедію єврейського народу у Львові, ця поведінка просто неприйнятна. Вашою екскурсією Ви залишили дуже негативне враження про Львів і Україну. Шкода, що доросла людина не розуміє таких елементарних речей. Мені особисто було дуже соромно за Вас", - зазначила на сторінці екскурсовода пані Ольга.

comments powered by HyperComments