Забудовник хоче відібрати у  людей сквер на Кульчицької

П'ятниця, 3 травня 2019, 14:07
Справа слухатиметься у Львівському Окружному адміністративному суді.
Забудовник хоче відібрати у  людей сквер на Кульчицької

"Отримали новий позов від ТзОВ "Спортивний клуб"Сокіл, де вони вимагають скасувати вже реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку на вул. Кульчицької, 18. Перше засідання вже призначено на 7 травня о 11.00 в Львівському Окружному адміністративному суді.

Окрім того, ми ще готуємо з Львівська міська рада апеляцію на рішення суду щодо скасування місцевої ініціативи про створення скверу на вул. Кульчицької, 18",- повідомляє активіст Володимир Бабяк.

Нагадаємо, що раніше суд скасував ухвалу ЛМР про передачу землі у статус скверу, дозволивши там будівництво величезного спортивно-розважального комплексу з готелем, рестораном, паркінгами. Але потім мешканці зібралися на найбільші в історії міста локальні громадські слухання, де категорично виступили проти забудови.

"Прекрасна зелена зона  на Кульчицької останні 10 років була занедбана орендарем, який мав намір її забудувати. Громада відстояла цю зону та ініціювала надання їй статусу скверу. Наступним кроком буде облагородження території в інтересах громади та парафіян Храму Всіх Святих Українського Народу, що знаходиться поруч. Сквер включатиме якісне покриття, освітлення, лавочки, смітники тощо. Перемога в громадському бюджеті дозволяє розробити проектну документацію та розпочати реконструкцію", - кажуть мешканці.

comments powered by HyperComments