Львівські трамваї докорінно змінять схему руху

Понеділок, 29 квітня 2019, 13:46
ЛКП «Львівелектротранс» таким чином починає реалізовувати стратегію розвитку.
Львівські трамваї докорінно змінять схему руху

Трамваї №1, 4, 6, 7, 9 змінять свої маршрути через заплановані реформи ЛКП «Львівелектротранс» та через реконструкцію Площі Двірцевої. Схема руху змінюється для вивчення нових пасажиропотоків, зокрема, з 13 травня маршрути №1, 7 та 9 курсуватимуть за новою схемою:

Трамвайний маршрут № 1: «Залізничний вокзал — вул. Бандери — вул. Дорошенка — Погулянка», та у зворотному напрямку;

Трамвайний маршрут № 9: «Залізничний Вокзал — вул. Вітовського — вул. Франка — вул. Хмельницького — вул. Замарстинівська — вул. Торф’яна.

Трамвайний маршрут № 7:— «вул. Татарбунарська — вул. Шевченка — вул. Підвальна — вул. Личаківська — вул. Пасічна», та у зворотному напрямку.

«Однак, у зв’язку з тим, що з 13 травня буде перекрито для ремонту наступну частину пл. Двірцевої, кінцеву зупинку трамвайних маршрутів № 1, 4, 6 та 9 із «Залізничного вокзалу» перенесено до «ТРЦ Скриня».

Також у зв’язку з тим, що триває ремонт вул. Замарстинівській, трамвайний маршрут № 9 поки не має змоги курсувати до вул. Торф’яної, а буде курсувати до вул. Миколайчука. Відповідно він повністю дублюватиме трамвайний маршрут № 5. Тому з 13 травня і до завершення ремонтних робіт на вул. Замарстинівській трамвай № 5 призупинить роботу", — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

comments powered by HyperComments