НК Львівщини відкрило Четверту Школу Активістів Захід

П'ятниця, 19 квітня 2019, 14:46
Школа пройде у Карпатах.
НК Львівщини відкрило Четверту Школу Активістів Захід

"VI Школа Активістів Захід розпочалась у Карпатах

18 квітня у мальовничій місцевості серед Карпатських гір стартував черговий курс Школи активістів Національного Корпусу. Він розпочався із вечірньої ватри-знайомства, де кожен активіст розповідав про себе і мав змогу більше дізнатись про інших.

"Ватрова ритуалістика знайомств певним чином сакралізує нашу велику родину. Перше долучення до Азовської сім'ї для наших активістів відбувається біля вогню, що з усіх боків оточений холодом і темрявою, від яких рятує лиш тісне побратимське коло", - зауважив перший заступник голови Нацкорпусу Микола Кравченко.

Активісти познайомились із керівним і сержантським складом Школи та довідались про їхній шлях в Національному Корпусі. Окрім цього, Едуард Юрченко провів цікаву лекцію на тему: "Праві та ліві".

А сьогодні, 19 квітня, відбулось урочисте відкриття нашої Школи. З початком навчання активістів привітав командир Школи, друг Фокс. Також з промовами виступили перший заступник голови партії Микола Кравченко, керівник Освітнього Дивізіону Андрій Ромащенко та начштабу Львівського осередку Нацкорпусу Святослав Сірий. Після урочистого відкриття активісти приступили до проходження курсу лекцій.", - написано у дописі на сторінці НК.

comments powered by HyperComments