Вибори на Львівщині пройшли гаряче

Понеділок, 22 квітня 2019, 10:30
Замінування, підкупи, фальсифікації та багато іншого зустріли область в день другого туру голосування.
Вибори на Львівщині пройшли гаряче

На Львівщині під час другого туру була зафіксована майже сотня порушень. Зокрема, найбільше таких було зафіксовано у випадках спроб видати бюлетені людям, які прийшли на дільницю без паспорта. Таких випадків було кілька десятків, але успішним виявився лише один – решту зупинили спостерігачі. У львівському передмісті – Брюховичах чоловік намагався проголосувати за сина за дорученням, а члени виборчої комісії пояснили йому, що це не можна. Тим часом, у Липниках дали три бюлетені в одні руки.

"Спостерігач намагався покликати співробітника поліції для з'ясування обставин, але його не виявилося на місці. Відповідно, поліцію викликали через Жовківський райвідділ, де було втрачено певний час. За інформацією нашого спостерігача, в урну кинули вже не три бюлетені, а один", – заявив Тарас Радь, координатор спостереження за виборами у Львівській області від громадської мережі "Опора".

НА вулицях міста теж бушували пристрасті – після обіду у Львові «замінували» цілих два ТРЦ, аеропорт та вокзал. Тисячі людей евакуювали, але вибухівки не знайшли. Рейси теж не були відмінені.

Нагадаємо, що Львівська область – єдина, де переміг Петро Порошенко.

comments powered by HyperComments