Садовий помітив, що забудовник замість погоджених п’яти будинків збудував дев’ять

Неділя, 21 квітня 2019, 12:56
Тепер на недобросовісного забудовника чекає службове розслідування.
Садовий помітив, що забудовник замість погоджених п’яти будинків збудував дев’ять

На засіданні виконкому ЛМР Андрій Садовий дав доручення провести службове розслідування щодо забудови на вулиці Тернопільській 21, а.  За попередньою інформацією, там забудовник, а саме компанія «Мальви», побудував цілих 9 корпусів ЖК замість погоджених у договорах 5.

Під час розгляду питання про заслуховування інформації щодо будівництва на вул. Тернопільській, 21а мешканці, які прийшли на засідання виконкому, поскаржилися, що, коли купували житло на цій ділянці, то тут планували зводити 5 будинків, а зараз, за їхніми словами, вже є фактично 9.

«Мікрорайон побудований таким чином, що це є кільце. Але тепер замість умовної літери «С» вийшла «О», тобто закільцьована територія… Місто видало містобудівні умови та обмеження на всі 9 будинків замість 5, враховуючи, що територія була дана в оренду під забудову 5 будинків та дитсадка», – сказав представник ініціативної групи мешканців.

Мешканці також попросили у виконкому вирішити питання з дитсадком, якого забудовник так і не збудував, шляхом розширення старих дошкільних закладів.

«Компанія «Мальви» мала збудувати 5 будинків і садочок. Забудівельник створив проблему для міста мешканців, обдуривши обох. Він не міг би цього зробити, якби не рішення, які приймалися у міськраді. Хто був провідником афери компанії «Мальва», хто ці всі речі готував?! Тому що можна було і всі 20 будинків там збудувати…», – зазначив Андрій Садовий.

«У нас з компанією «Мальви» мільйон проблем. Там, де вони будуть, там є проблеми. Не радив би купувати квартири в такого забудовника. Це є не надійна компанія», – наголосив міський голова.

comments powered by HyperComments