«Садовий занадто лагідний», - Соболєв про свій відхід з Самопомочі

П'ятниця, 12 квітня 2019, 11:35
Нардеп розповів про корупційні скандали всередині партії та позицію мера Львова по деяким питанням.
«Садовий занадто лагідний», - Соболєв про свій відхід з Самопомочі

Єгор Соболєв розповів, що вирішив піти з франції "Самопоміч" через те, що його "мучило питання швидкості очищення партії від людей, які десь щось взяли".

"У серпні я вимагав вигнання київської організації, де депутати одне одному виділили землю. Потім у нас сталася біда у вінницькій організації, де наші допомогли людям Гройсмана отримати ділянку лісу. Далі проблема у запорізькій організації, де самі члени організації говорили про нечесні оборудки з тендерами. Я виступав за те, що як тільки у нас є інформація, що людина відступила від принципів доброчесності – треба негайно розставатися" – наголосив Соболєв.

Він пояснив, що міський голова Львова й лідер "Самопомочі" Андрій Садовий завжди із ним погоджувався у цьому питанні, однак часто на цьому все й закінчувалось.

"Я думаю, що у Львові взагалі ставляться інакше до вирішення конфліктів, аніж у великій Україні. Мені здається, що львів'яни люблять, коли все тихо, лагідно… Вони не люблять різких публічних дискусій. Чи є інші причини – сподіваюся, що ні" – заявив Єгор Соболєв.

"Зараз я не член партії і збираюся робити свою політичну силу, тому не буду говорити, що Садовий чи Гриценко не такі. Це завдання їхніх команд вчитися краще вести за собою людей. Будемо чесними: ми вщент програли президентську кампанію. Маючи об'єднання всіх, нехай воно не було правильно організованим, але це було об'єднання – ми отримали нищівний результат" – анонсував також Соболєв.

comments powered by HyperComments