180 порваних бюлетенів, смерть на дільниці та голосування без паспорта: як пройшли вибори на Львівщині

Неділя, 31 березня 2019, 20:58
Незважаючи на усі ексцеси, ГУ Нацполіції області заявило, що серйозних порушень під час виборчого процесу зафіксовано не було.
180 порваних бюлетенів, смерть на дільниці та голосування без паспорта: як пройшли вибори на Львівщині

Проте, найбільше дісталося на Львівщині двом кандидатам – Таруті та Морозу. Навпроти прізвища першого на 180-ти бюлетенях голова дільничної комісії села Якимів Кам’янка-Бузького району поставило відмітки «Вибув». Така сам історія трапилася у селі Смиків – там на 5-ти бюлетенях біля графи Олександра Мороза теж проштампували відмітки «Вибув».

У селах Романівка та Гніздичів бюлетені роздавали без паспорта, адже «знали людей в обличчя». Всі ці факти були задокументовані поліцією, кримінальні провадження відкрито.

У Львові теж трапилися неприємні випадки – молодий хлопець зробив селфі в кабінці для голосування, після чого мав нагоду поспілкуватися зі спостерігачами та поліцейськими. Тим не менш ,все обійшлося, адже на фото був ще чистий бюлетень.

Також у Львові, вийшовши з дільниці, помер 89-річний чоловік. Він встиг проголосувати, після чого вийшов на двір та помер. На місце прибули медики та поліцейські, ознак насильницької смерті не виявлено. Попередня версія – серцевий напад.

comments powered by HyperComments