Національний Корпус у Києві вийшов на акцію протесту проти Порошенка

Субота, 23 березня 2019, 14:38
На цей раз акцію назвали «Гнів Мільйонів».
Національний Корпус у Києві вийшов на акцію протесту проти Порошенка

Зараз колона націоналістів, громадських активістів та звичайних громадян рухається до Адміністрації Президента. Вимоги націоналістів залишилися тими самими – взяти під варту причетних до розкрадань в оборонному бюджеті, відкрити матеріали кримінальних проваджень за цими фактами та добитися публічних звітувань від Генпрокурора щотижня. Минулого тижня активісти Національного Корпусу закидали АП свинячими головами, а також потрапили у бійку з ті тушками, викликаними БПП, на мітингу Порошенка у Франківську.

«Їм ще мало красти, правда? Їм треба ще й знищити усіх, хто розповідає про них правду. Нагадує 90-ті роки, коли по Україні закопали десь 50 журналістів. Всім затикали рот – і ми проти цього йшли, у 2000, у 2004, у 2013-14 роках, але нам продовжують затикати рот. Ці покидьки дозволяють собі вбивства на політичному фронті, вбивства хлопців на Східному фронті! Немає людини – немає проблеми, так вони, здається, кажуть?», - заявив речник Національного Корпусу Олександр Алфьоров.

Також на акції виступили батьки вбитих активістів, воїнів ЗСУ та добробатів, які протестували проти розпочатої президентськими ЗМІ кампанії з присвоєння націоналістам звання «агентів Кремля».

«Моїх двох доньок, моїх красунь, вбили! Молодша якось йшла на роботу, по узбіччю, і її збив наркоман, який був під кайфом. Це було 4 роки тому, а справедливості я не можу добитися досі – бо його родич суддя в Вишгородському районі вже 25 років! От що ця система зробила зі мною та тисячами інших!», - сказав батько Ірини Ноздровської.

 

comments powered by HyperComments