У Садового вимагають розпочати ремонт вулиці Курмановича

Вівторок, 26 лютого 2019, 02:24
Про це пишуть львів’яни у Фейсбуці.
У Садового вимагають розпочати ремонт вулиці Курмановича

Вулиця Курмановича – вулиця у Залізничному районі, в місцевості Білогорща, яка прилягає до П’ятого парку та Скнилівського моста. На вулиці знаходиться сервісний центр МВС, до якого щодня приїжджають сотні людей з різних областей, аби оформити документи для продажу авто. Проте, дорожнє покриття на вулиці Генерала Курмановича знаходиться у відверто жахливому стані.

"Пане Андрій Садовий, я Вас дуже прошу, не забувайте про дорогу до сервісного центру МВС у Львові.

Ви не перший рік «за кермом», і мали би звернути особливу увагу саме на вул.Генерала Курмановича. Двірцева пл. та вулиці Шевченка, Бандери, Замарстинівська - надзвичайно важливі, але перелік не вичерпний.

Справа у тому, що до ГСЦ МВС щодня приїжджають сотні авто, велика частка з яких - гості з інших областей. Уявіть собі, якої про Вас думки люди з Тернополя/Франківська/Рівного, які на щойно вимитих авто їдуть продавати своїх залізних коней? Вулиця Курмановича сьогодні нагадує поле бою. Тільки я не розумію: це бій за місця у ВРУ чи за серця і прихильність містян?", - пише у Фейсбуці Кирило Новіков.

Нагадаємо, що перед президентськими виборами Андрій Садовий анонсував ремонт вулиць Замарстинівської, Чернівецької, Степана Бандери та площі Двірцевої.

comments powered by HyperComments