У львівському офісі НАБУ розповіли про виконану роботу

Середа, 20 лютого 2019, 15:14
Крім того, директор ЛТВ НАБУ Тарас Лопушанський розповів про найрезонансніші справи та очікування
У львівському офісі НАБУ розповіли про виконану роботу

Першою проблемою, яку відзначають представники НАБУ, є відсутність реальних вироків за корупцію. Через це детективи очікують на створення Антикорупційного суду та поркладають на нього великі надії. Також Лопушанський заявив, що НАБУ працює у багатьох напрямках та намагається більше спілкуватися з громадськістю:

“Якшо говоримо у контексті Західного регіону, то  «нитки» практично усіх проваджень тягнуться зі Львова до Івано-Франківська, Києва, Луцька, інших міст України. Для того, щоб люди знали про нашу роботу за звітний період ми провели зустрічі у 16 містах України», - додав Лопушанський.

Директор ЛТВ НАБУ також розповів про дві найрезонансніші справи Львівського територіального відділення НАБУ – це справа Львівського бронетанкового заводу та справа Новороздільської ТЕЦ, де підозри оголошені усім фігурантам. Справа ЛБЗ розглядається у Солом’янському суді міста Києва, у справі ТЕЦ підозрюваним дали час до березня, аби ознайомитися з матеріалами справи.

“Це логічне завершення нашої роботи. Але чекаємо аби суд поставив остаточну крапку”, – додав Лопушанський.

 

Загалом, Львівське управління НАБУ веде справи по яких проходять 450 осіб як підозрювані чи обвинувачені. До суду скерували 176 справ. “Арештовано чимало майна, це можуть конфіскувати у дохід держави. але чого бракує? Бракує вироків! Сподіваюсь, що сьогоднішній звіт буде останнім у такому форматі. І,сподіваюсь, максимально швидко запрацює Антикорупційний суд, і ми чекаємо з дня на день імена переможців конкурсу, який завершується. Є великі сподівання, що суд поставить логічні крапки по справах про які ми сьогодні говорили, по справах, що є у судах”, – сподівається посадовець.

 

comments powered by HyperComments