Рекордсмен з інвалідністю завтра встановлюватиме новий рекорд України

Вівторок, 22 січня 2019, 17:14
У середу, 23 січня, у Львові у приміщенні СЗШ №92 відбудеться встановлення рекорду України із віджимання за 30 секунд.
Рекордсмен з інвалідністю завтра встановлюватиме новий рекорд України

Нове максимальне досягнення планує показати Богдан Чіпак, який має I групу інвалідності опорно-рухового апарату.

Таким чином він хоче продемонструвати, що сили – безмежні, а навіть великі проблеми зі здоров’ям – не вирок, якщо є мета і наполегливість.

За словами Богдана Чіпака, складні травми він отримав після падіння з даху свого будинку. Йому діагностували перелом хребта та забій спинного мозку важкого ступеня. Лікарі боялися прогнозувати, чи чоловік узагалі зведеться на ноги.

«Але завдяки підтримці моїх рідних, власній вірі у себе, у те, що знову зможу ходити, я досягнув успіхів», – підкреслив Богдан Чіпак.

Зокрема, головною його опорою є дружина Тетяна, з якою познайомився під час зйомок в одній із телевізійних програм.

«Своїми досягненням, рекордами також хочу привернути увагу до проблем людей із інвалідністю. Мрію, щоб мої рідні Мостиська та інші міста стали комфортними і доступними для маломобільних груп населення», – додає Богдан Чіпак.

У Львові встановлення рекорду завершиться флеш-мобом із віджимання на підтримку українських воїнів, до якого долучаться діти, молоді спортсмени, ветерани АТО.

Встановлення рекорду фіксуватимуть представники Книги рекордів України.

Подія відбудеться під патронатом керівника «Народної Самооборони» Львівщини Валерія Веремчука і представника ГО «Ветерани АТО за реальні зміни» Віталія Свінціцького.

Довідка.

Богдан Чіпак займається стрільбою з лука, а також розробив власну методику вправ при порушеннях опорно-рухового апарату. Завдяки цьому він уже встановлював рекорди України. Зокрема, у вправі «скручування м’язів пресу». Також, Богдан є керівником ГО «Подаруй надію» на рідній Мостищині.

Встановлення рекорду України з віджимання:

23 січня, середа, м. Львів, СЗШ №92 (вул. Шевченка, 390).

Джерело : Zik

 

comments powered by HyperComments