Сидів би ти в тюрмі, та Порошенко допоміг: Синютка проїхався по Садовому

Вівторок, 8 січня 2019, 01:04
Жорсткі заяви про мера прозвучали у останньому інтерв‘ю голови ЛОДА.
Сидів би ти в тюрмі, та Порошенко допоміг: Синютка проїхався по Садовому

У своєму інтерв‘ю для Цензор.Нет Олег Синютка, голова ЛОДА, розповів про своє ставлення до львівського мера Андрія Садового у жорстко-саркастичній формі:

«Йому дуже комфортно з Президентом. Він би вже 100 разів сидів у тюрмі, а він не сидить, отже, йому з ним комфортно», - заявив Синютка та додав - «Сидів би за купу речей. За землю роздану, за інше. Дістало. Просто дістало. Тому що замість того, щоб впрягатися і тягнути разом воза, людина хоче зібрати вершки і на цих вершках заїхати в рай. А так не буває. В його успіху є велика доля моїх мозолів.При мені протягом 7 років не зимувала розритою жодна дорога! А впродовж останніх 4 років – це уже система. Зима – то Личаківська розритою зимує, то Замарстинівська буде зимувати. Так не можна! А обіцянки відремонтувати Шевченка і Бандери? Тобто настає Новий рік – настають нові обіцянки. А Шевченка і Бандери як розвалювались, так і розвалюються! І це насправді настає параліч. Я не заздрю наступному міському голові. Тому що ті величезні запозичення, які сьогодні лежать на громаді міста, наступний міський голова буде розгрібати з великими потугами. І я розумію цю загрозу.

І ще одна річ, яку я 100% вважаю, що Садовий упустив як міський голова, - це можливість комфортної роботи з головою обласної державної адміністрації. З людиною, яка би настільки знала проблеми міста, і, я вважаю, могла бути такою комфортною для міського голови, як я, - навряд чи можна було знайти».

Нанадаємо, що до 2014 року Синютка був першим заступником Садового.

 

 

 

comments powered by HyperComments