Садовий поїхав, а сніг залишився

Неділя, 6 січня 2019, 16:17
У Львові вже другу добу ситуація з розчисткою доріг залишається жахливою.
Садовий поїхав, а сніг залишився

У місті через численні опади заблоковано дороги, а кількість залученої для очищення техніки складає лише четверту частину від її повного числа. Про це на своїй Фейсбук сторінці повідомляє ГО "За якісний транспорт". На даний момент, у одному районі Львова взагалі відсутня будь-яка очисна техніка:

Шевченківський район – 0 одиниць.

Личаківський район – 3 одиниць.

Залізничний район – 3 одиниця.

Франківський район – 1 одиниць.

Галицький район – 6 одиниць.

Сихівський район – інформація відсутня.

Громадський транспорт курсує з перебоями, у електротранспорті не працюють пічки (зокрема, на 2 тролейбусному та 3 трамвайному маршрутах), а швидкість пересування громадського транспорту зведена до мінімуму. Вчора увечері на тому ж 2 тролейбусному маршруті було всього чотири тролейбуси, з яких двоє вийшли з ладу, не від’їхавши й двох зупинок від кінцевої (себто, на вулиці Бандери). Багато маршруток не виходять на рейси, а покращення ситуації не наближається. 

Скоріше за все, колапс пов'язаний не стільки з погодою, яка не є наразі катастрофічною. Скільки з тим, що мер Садовий, покинувши робоче місце, залишив недолугих заступників, які зараз виконують його роботу, а саме:

Сергія Бабак - з питань житлово-комунального господарства;

Андрія Москаленко - з питань розвитку;

Геннадія Васьківа - з фінансово-економічних питань;

Галину Слічну - з гуманітарних питань.

Саме їх мер залишив виконуючими обов'язки міського голови і саме на них лежить відповідальність за виконання цих обов'язків.

comments powered by HyperComments