Split перетворюється у Сталінград: охорона покалічила атовця та викликала ДСО за те, що той вимагав книгу скарг

Понеділок, 31 грудня 2018, 14:03
Атовець попросив у бармена книгу скарг через завищений рахунок, після чого був побитий охороною та ДСОшниками.
Split перетворюється у Сталінград: охорона покалічила атовця та викликала ДСО за те, що той вимагав книгу скарг

З інформацією, наданою Андрієм Д’яковичем на персональній сторінці у Facebook, вчора відвідувачу ресторану Split, учаснику АТО, був пред’явлений завищений рахунок, після чого він спокійно попросив книгу скарг. Це дуже не сподобалося охороні закладу, яка побила чоловіка, а потім викликала ДСО. Представники Державної служби охорони насильно посадили чоловіка в авто, забрали посвідчення УБД та решту документів, декілька годин возили містом та наносили тілесні ушкодження з вимогою нікому не розповідати про інцидент. За попередньою інформацією, чоловік був тверезий, але від ударів кілька разів втрачав свідомість. Після чотирьохгодинної екзекуції, чоловіка просто залишили без пояснень у Галицькому райвідділі поліції.

На даний момент, написана заява у внутрішню службу безпеки поліції, зняті побої та здана кров на факт алкогольного сп’яніння. Інцидент вже отримав розголос серед громадських активістів, зокрема, учасників бойових дій.

Нагадаємо також, що за останній тиждень, це вже 3 резонансний акт неадекватної поведінки та перевищення повноважень з боку працівників поліції. На День міліції у Києві п’яні копи по-звірячому роздягнули, побили двох жінок та намагалися їх зґвалтувати, а у Кременчуці четверо теж  п’яних копів напали на чоловіка, пограбували та побили його. За обома фактами відкрито кримінальні справи, у другому випадку, представниками ДБР.

comments powered by HyperComments