«Сама винна», - у Львові водій «швидкої» збив на тротуарі жінку з дворічною дитиною

Понеділок, 24 грудня 2018, 13:02
На вулиці Генерала Чупринки у Львові, 22 грудня, карета швидкої допомоги, проїжджаючи тротуаром, збила жінку та її дворічну дитину.
«Сама винна», - у Львові водій «швидкої» збив на тротуарі жінку з дворічною дитиною

Про це у понеділок, 24 грудня, повідомив у Facebook депутат Львівської міськради і співробітник поліції Ігор Зінкевич, інформує ZAXID.NET.

Зі слів матері, яку він цитує, бригада лікарів та водій відмовились везти потерпілих у лікарню та заявили, що вони самі винні у цій ДТП. Прізвище постраждалих Зінкевич не повідомляє.

«В суботу ми чекали таксі на тротуарі і від удару ззаду я полeтіла впeрeд, а дитина, коли я оглянулась, була вжe далeко під колeсами машини. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши її, оглянула. Вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала. Водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я не доглeділа дитину і сама в усьому винувата», - зазначила матір дитини.

На опублікованому відео з камер спостереження видно, як авто «швидкої допомоги» їде тротуаром заднім ходом, збиває двох людей і лише потім зупиняється.. Дитина опиняється під автомобілем між задніми та передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а матір почала витягати дитину з-під машини.

Про те, що матір сама винна у аварії заявив також медпрацівник «швидкої».

«Підійшов їхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити», - додала жінка.

За її словами, серйозних ушкоджень вона та її донька не отримали – лише садна та шок. Згодом жінка викликала таксі і поїхала до лікарні.

«Сьогодні [24 грудня] ми щe здамо аналізи УЗД і, думаю, нас додому випишуть», - повідомила постраждала.

Вона також повідомила, що написала заяву у поліцію.

Керівник Центру екстреної медицини Львівщини Володимир Похмурський не відповів на телефонні дзвінки журналістів.

Як повідомив заступник головного лікаря львівської міської дитячої лікарні Федір Осим, «швидка» привезла дитину ло лікарні о 18:00. Лікарі «швидкої» поставили діагноз - закрита черепно-мозкова травма.

«Нейрохірурги оглянули дитину й не підтвердили цей діагноз, а поставили інший – забій м’яких частин голови. Дитина ще в лікарні, але сьогодні, 24 грудня, її випишуть додому», - сказав Федір Осим.


 

comments powered by HyperComments