В одному з львівських садків вихователі забули дитину

Субота, 8 грудня 2018, 11:15
Вчора, 7 грудня, стався скандал у одному з львівських садочків.
В одному з львівських садків вихователі забули дитину

Про це повідомили на сторінці ГО Варті1, повідомляє Резонанс.

За словами жінки, вона разом з донькою гуляли біля будинку. Також там знаходиться садок «Пташеня. Дитячий простір», що на вулиці Довженка. Проте жінка почула плач дитини.

«Я підійшла ближче до огорожі і прислухалася, не могла ніяк зрозуміти звідки лунає плач, адже вихователів не було на вулиці. Коли ми підійшли ближче до воріт, я побачила хлопчика, який кричить і плаче під дверима садочку. Я так зрозуміла, що його залишили на вулиці – просто забули. Біля воріт зібралося вже декілька людей, але ніхто не міг зайти. Ми довго дзвонили. Потім прийшов хтось забирати дитину і я з малою підбігли до хлопчика. В нього аж сльози замерзли на обличчі.

То просто жах. Зі мною підбігла ще одна жінка і ми повели хлопчика в групу, де нам не дуже активно відкрили. Я, звичайно, почала кричати до вихователя, покликала адміністратора і сказала нехай дзвонять батькам хлопчика. Адміністратор сказала, що спочатку поговорить з вихователем, тоді я хотіла викликати поліцію. Вона подзвонила батькові хлопчика (надіюся що то насправді тато того хлопчика) і дуже НІЖНО розказала про ситуацію», - пише пані Ольга у ФБ.

У садочку не заперечують факт недбалості та обіцяють з’ясувати ситуацію. Про це адміністрація повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні у нашому садку справді трапилась ситуація, про яку описано на Варті1, яка є жахливою і прикрою для нас. Діти повертались з прогулянки до садка, близько 20 діток та 2 вихователів. Вихователь, яка йшла позаду відволіклась на двох діток, які стояли в парі і почали сваритись між собою. Двері садка зачинились і вихователь не зауважила, що один хлопчик залишився за дверима. Оскільки двері в садку знаходяться на магнітному замку, дитина не могла сама потрапити до садка. Група знаходиться на 2 поверсі. Уся ситуація від моменту, коли група зайшла в садок, де встановлено відеоспостереження до моменту, коли небайдужі мами привели дитину в садок пройшло 7 хвилин. Між 12:57 та 13:04. Ми дуже вдячні людям, які проявили небайдужість», - сказано в повідомленні.

 

comments powered by HyperComments