Львівщина отримала додаткову субвенцію для соціально-економічного розвитку окремих територій

П'ятниця, 30 листопада 2018, 11:55
Із загального фонду державного бюджету надійшла обласному бюджету додаткова субвенціяна здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 2,9 млн гривень.
Львівщина отримала додаткову субвенцію для соціально-економічного розвитку окремих територій

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на постанову Уряду.

Вказані кошти спрямують на придбання медичного обладнання для пологового відділення Львівської обласної клінічної лікарні - 1 млн гривень, придбання медичного обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру - 1,2 млн гривень, купівлю обладнання для Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні - 0,3 млн гривень, заміну вікон для комунального закладу Львівської обласної ради "Будинок дитини №1" - 0,1 млн гривень та придбання інтерактивного обладнання для Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка у м. Львові  - 0,3 млн гривень.

Також бюджетам міст, районів та об'єднаних територіальних громад області буде спрямовано додаткову субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 63,3 млн гривень. 

За рахунок цих коштів будуть придбані дитячі та ігрові майданчики, медичне, музичне та шкільне обладнання, здійснять ремонт, реконструкцію, капітальний ремонт бюджетних установ, здійснять благоустрій та встановлення вуличного освітлення в населених пунктах області. 

comments powered by HyperComments