Синютка назвав Дубневича «великим паном»

Четвер, 18 жовтня 2018, 20:26
На Форумі громад у селі Давидові голова ЛОДА Олег Синютка раптово надав позитивну характеристику відомому бізнесмену Богдану Дубневичу.
Синютка назвав Дубневича «великим паном»

Приводимо його цитату:

«Ясно, що Богдан Васильович [Дубневич] може допомогти більше, бо він сьогодні як великий трактор або великий пан. Правда, той танк більше пре плуга в бік Пустомитівського району. Думаю, це ви бачите.» - сказав Олег Синютка

Далі голова ЛОДА додав, що саме завдяки Богдану Дубневичу Львівська область отримує від державного бюджетного комітету найбільше грошей на побудову нових футбольних полів та сільських амбулаторій – тобто, попередню цитату можна вважати позитивною характеристикою.

Зазначимо, що Богдан Дубневич справді з неабиякою частотою звітує про завершення ремонтів шкіл, народних домів, доріг та інших подібних об’єктів на території Пустомитівського району, що входить у його мажоритарний округ. Тим не менш, відомі випадки, коли звіти про завершення ремонтних робіт з’являлися задовго навіть до оголошення тендерів на ці ремонтні роботи.

Нагадаємо також, що 19 жовтня Олег Синютка проведе зустріч з головами міст Львівщини, де будуть розглянуті два питання: «Про виконання бюджетів органами місцевого самоврядування – членами Львівського РВ АМУ» (доповідач директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків) та «Про капітальні видатки органів місцевого самоврядування по проектах, які реалізуються за рахунок коштів державного бюджету» (доповідач – директор департаменту економічної політики ЛОДА Роман Филипів).

Голова ЛОДА Олег Синютка підведе підсумки наради та дасть відповідні доручення. Також зазначимо, що ці зустрічі – ініціатива Володимира Гройсмана.

comments powered by HyperComments