В День знань у Львові для першачків проведуть флешмоби та квести

Понеділок, 27 серпня 2018, 14:51
Для першачків у школах міста в День знань проведуть флешмоби, квести, музичні дійства.
В День знань у Львові для першачків проведуть флешмоби та квести

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч святкування Дня знань у львівських школах проходитиме в іншому цікавому форматі. Для старшокласників відбудуться уроки толерантності на різні теми, а для першокласників відбудуться різноманітні флешмоби, квести та музичні дійства.

"Для першачків плануємо провеcти майстер-класи, флешмоби, музичні дійства, щоб свято їм, насправді, запам’яталося і психологічно дало можливість налаштуватися на легке і цікаве навчання в школах. Такий формат проведення святкувань дасть змогу дітям справді відчути і зрозуміти свято, щоб діти не стояли на довготривалих лінійках, інколи під пекучим сонцем. Такі ж форми проведення зустрічей першокласників дадуть можливість згуртувати учнівські громади, батьківські громади, а також сформувати гарні колективи у наших школах", — розповіла Зоряна Довганик, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Наприклад, у школі №3 учні 9-х та 11-ї класів, зустрівшись біля школи, почувши перший дзвінок, вирушать на площу Ринок із жовто-блакитними кульками. Підіймуться на Ратушу і випустять їх із вежі. Для першокласників і їхніх батьків приготували флешмоб, де кожна родина за 20 хв повинна намалювати школу, якою вони бачать її сьогодні.

У школі №48 старшокласники самі підготували для первачків святкову програму.

Цьогоріч до першого класу іде 9 тисяч 132 дитини.

comments powered by HyperComments