Лідера проросійської організації скаутів зі Львова знайшли повішеним

Середа, 8 серпня 2018, 15:52
Лідера проросійської скаутської організації зі Львова знайшли повішеним на Закарпатті.
Лідера проросійської організації скаутів зі Львова знайшли повішеним

Про це 8 серпня повідомило місцеве видання "Закарпаття онлайн", посилаючись на інформацію колишнього лідера "Русского движения на Украине" Олександра Свистунова. За його інформацією, вчора нібито мав відбутися похорон Кирила Арбатова,  інформує ZAXID.NET

Лідера федерації скаутів "Галицька Русь" львів'янина Кирила Арбатова знайшли повішеним в одному із сіл Рахівського району на Закарпатті.

"Існує версія, що він повісився, але це – версія. Версій дуже багато. Ніхто нічого толком не знає", – процитувало видання Олександра Свистунова.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області підтвердили, що 6 серпня у Рахівському районі був знайдений повішений чоловік, однак наразі не відомо, чи це саме Кирило Арбатов.

"Мені наразі не вдається зв'язатись із начальником Рахівського відділу поліції, аби підтвердити цей випадок. Однак черговий повідомив, що справді днями у Рахівському районі було знайдене тіло повішеного чоловіка", – сказав в.о. керівника відділу комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатській області Володимир Павлюх.

Довідка SQ. Кирило Арбатов – лідер федерації скаутів "Галицька Русь". Свого часу він очолював також проросійську організацію "Російське молодіжне братство" у Львові.  Федерація скаутів "Галицька Русь" займається відновленням пам'ятників російських солдатів, загиблих у Першій та Другій світових війнах. Зокрема вона займалась відновленням могили радянського розвідника Миколи Кузнєцова у Львові, яку неодноразово нищили вандали.

comments powered by HyperComments