Біля медуніверситету у Львові хочуть звести житловий будинок

Середа, 1 серпня 2018, 10:37
Житловий будинок може з’явитись на місці наявних гаражів медиків.
Біля медуніверситету у Львові хочуть звести житловий будинок

Про це повідомляє "Твоє місто". 

У Львові на вулиці Пекарській біля корпусу Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького хочуть побудувати шестиповерховий житловий будинок. Про це йдеться в детальному плані території вулиці Пекарської, винесеному на громадські слухання.

Як пояснив Tvoemisto.tv головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, мова йде про ділянку, де розташований гаражний кооператив медиків.

"У нас досить поширена практика, коли на чиїхось землях будують житло, а потім передають частину квартир. Тут така ж ситуація", – зазначив Юліан Чаплінський.

Згідно з проектом, пропонується змінити цільове призначення ділянки проектованої території з зони Г-3 – зона вищих навчальних закладів, на зону Ж-2 – зона малоповерхової житлової забудови. У південно-східній частині ділянки пропонується шестиповерховий житловий будинок. Орієнтовно в ньому буде 48 квартир на 160 жителів.

Крім цього, під будинком пропонують розмісити підземний паркінг на 43 машини, а також біля будинку – наземний відкритий паркінг на 16 автомобілів. Розрахунковий термін реалізації детального плану території становить два роки.

1 серпня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Місце проведення: актовий зал Личаківської районної адміністрації (пл. Левицького, 67). Початок о 18:00.

comments powered by HyperComments