Стало відомо, за яким договором працюватимуть львівські перевізники

Четвер, 14 червня 2018, 16:32
Львівська міськрада розробила новий договір, який підписуватиме з перевізниками.
Стало відомо, за яким договором працюватимуть львівські перевізники

Про це повідомляють "Варіанти". 

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив договір про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у Львові. Міськрада міста внесла зміни до договору, який вона укладатиме з перевізниками, після проведення конкурсу на пасажирські перевезення у місті.

Як йдеться у рішенні, кожен автобус на маршруті матиме затверджений похвилиннний графік руху, якого водій повинен буде дотримуватися, фіксуються зупинки, на яких водії зможуть зупинятися, а у салоні та на бортах автобусів дозволили розміщувати рекламу, однак тепер не можна заклеювати рекламною плівкою вікна маршрутки.

Крім цього, якщо перевізник протягом трьох днів за місяць виставить на маршрут меше 80% автобусів або водії маршруток відхиляться від схеми руху маршруту, то міськрада має право скасувати ліцензію на надання послуг з перевезення пасажирів для перевізника.

Також водіїв автобусів зобов'язали: оголошувати назви зупинок та інформацію щодо можливих пересадок на інші маршрути; видавати проїзні квитки; безкоштовно перевозити школярів під час навчання у разі наявності у них учнівського квитка та пасажирів, які мають право на безкоштовний проїзд.

Ціну за проїзд встановлює міська рада за результатами розрахунків, поданих перевізником, а перевізники мають щомісячно звітуватися перед міською радою,

За невиконання умов договору перевізників штрафуватимуть у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить орієнтовно 4 000 грн.

comments powered by HyperComments