З міського бюджету Львова перераховано субвенцію до обласного

Середа, 13 червня 2018, 10:25
Мер Львова підписав розпорядження "Про перерахування субвенції із загального фонду міського бюджету м. Львова до обласного бюджету Львівської області".
З міського бюджету Львова перераховано субвенцію до обласного

Як повідомляє Depo.Львів, мер Львова Андрій Садовий підписав розпорядження "Про перерахування субвенції із загального фонду міського бюджету м. Львова до обласного бюджету Львівської області".

Відповідно до Бюджетного кодексу України, ухвали міської ради від 16.11.2017 № 2585 "Про міський бюджет м. Львова на 2018 рік", на виконання ухвали міської ради від 20.07.2017 № 2280 "Про внесення змін до ухвали міської ради від 29.06.2017 № 2163 "Про організацію вивезення твердих побутових відходів у м. Львові на період до 30.06.2019" Садовий доручив управлінню фінансів департаменту фінансової політики перерахувати субвенцію Львівській обласній раді для відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов'язаних з захороненням та утилізацією, а також виплати субвенцій місцевим бюджетам, у тому числі на виконання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються у місті Львові, у тому числі на виплату субвенції на соціально-економічний розвиток територій, котрі приймають відповідно до цього Меморандуму сміття у встановленому порядку, із загального фонду міського бюджету м. Львова в сумі 25 млн гривень.

comments powered by HyperComments