У кінотеатрах Львова показуватимуть фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Вівторок, 22 травня 2018, 09:59
26 травня у Києві відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів між футбольними командами "Ліверпуль" (Англія) та "Реал" (Мадрид, Іспанія).
У кінотеатрах Львова показуватимуть фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА показуватимуть одразу у трьох кінотеатрах Львова. Про це повідомляє ZAXID.NET

Зокрема, матч можна подивитись у кінотеатрах Multiplex (ТРЦ Victoria Gardens) та "Планеті кіно" (ТРЦ "Форум Львів" та ТРЦ "King Cross Leopolis").

Як розповіла директорка "Планети кіно" у Львові Оксана Хвальова, у ТРЦ "Форум Львів" та ТРЦ "King Cross Leopolis" фінал Ліги чемпіонів транслюватимуть одразу у двох-трьох залах. Вартість квитків становить 100-170 грн.

"Ми стартуємо з трансляцією спортивних подій саме цим матчем. Якщо усе пройде нормально, то ми будемо розширювати цей напрям діяльності та давати якомога більше трансляцій цікавих спортивних подій", – сказала Оксана Хвильова.

Окрім "Планети кіно", фінал Ліги чемпіонів УЄФА також транслюватимуть і у Multiplex. Як вказано на сайті кінотеатру у ТРЦ Victoria Gardens, вартість квитків становить від 90 до 200 грн.

Зазначимо, що Київ очікує на прибуття понад 50 тис. іноземців на фінал Ліги чемпіонів УЄФА. На період проведення фіналу Ліги чемпіонів (26 травня) і фіналу жіночої Ліги чемпіонів (24 травня), крім сил поліції з Києва та інших регіонів, до охорони громадського порядку залучать близько 3 тис. бійців Національної гвардії.

comments powered by HyperComments