В історичному центрі Львова міняють пластикові вікна на дерев'яні

Вівторок, 8 травня 2018, 12:15
Адміністративна комісія розглянула 19 протоколів щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини фізичними особами і 1 порушення юридичною особою, зобов'язавши їх поміняти пластикові вікна на дерев'яні.
В історичному центрі Львова міняють пластикові вікна на дерев'яні

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні відбулося чергове засідання адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті Львівської міської ради щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини. Комісія розглянула 19 протоколів щодо незаконних дій фізичних осіб на об’єктах культурної спадщини Львова в центральній частині міста (встановлення пластикових вікон замість дерев’яних), зокрема, на вул. Федорова, вул. Староєврейська, вул. Руська. Розгляд по 8 протоколах перенесли, а по 11 накладено штрафи в розмірі 850 грн і 1700 грн.

"Мета роботи нашої комісії в тому, щоб заохотити мешканців дбати про свій будинок, який є історичною пам’яткою. У нас є програми співфінансування і ми готові сприяти мешканцям у відновленні автентичних дерев’яних вікон", — розповів на засіданні адміністративної комісії Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, голова комісії.

comments powered by HyperComments