У Трускавці планують збільшити тариф на воду

П'ятниця, 27 квітня 2018, 10:21
ТОВ "Трускавецький водоканал" повідомляє про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.
У Трускавці планують збільшити тариф на воду

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті Трускавецької міської ради.

Підставою для перегляду тарифів є збільшення витрат на основні складові тарифів, у зв’язку зі зростанням цін на енергоресурси, матеріали, податки, оплату праці. На даний час нарахування за надані послуги здійснюється за тарифом 20,72 грн.  за 1 куб м,  відповідно до  рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради від 20.06.2017 року №112.

Загалом планові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення можуть становити 23,96 грн за 1 куб м з ПДВ та зрости на 15,6% у порівнянні з діючими тарифами.

Нагадаємо, в березні цього року Трускавецький водоканал оприлюднив  інформацію  про збільшення  тарифів на  водопостачання і водовідведення. Тоді пропонувалося встановити тариф у розмірі 22,78 грн за 1 куб м з ПДВ. Планувалося затвердження нових тарифів на засіданні виконкому наприкінці березня, але це питання не було  розглянуто на виконкомі.

Розрахунки нових скоригованих тарифів подано на розгляд виконавчого комітету Трускавецької міської ради. Зауваження і пропозиції фізичних та юридичних осіб щодо зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення просимо надавати у письмовій формі протягом 7 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення на адресу: ТОВ "Трускавецький водоканал", 82200, м. Трускавець, вул. І. Франка,59, тел. 5-15-81 або на e-mail [email protected].

comments powered by HyperComments