Зі Львову будуть запускати далекомагістральні літаки

Четвер, 5 квітня 2018, 17:55
Авіакомпанія Azur Air Ukraine з травня почне виконувати чартерні рейси з аеропорту Львів на турецькі курорти Анталья і Даламан на далекомагістральних широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300, повідомили в аеропорту.
Зі Львову будуть запускати далекомагістральні літаки

Як інформірует avianews, польоти в Анталью почнуться з 2 травня і будуть виконуватися чотири рази на тиждень по середах, четвергах, суботах і неділях, а рейси зі Львова до Даламан стартують з 10 травня з частотою два рази на тиждень - по понеділках і четвергах.

На сайті туроператора ANEX Tour на рейсах Azur Air Ukraine Boeing 767-300 заявлені на лінії Львів-Анталія. У випадку з маршрутом Львів-Даламан на даний момент вказано, що рейси Azur Air Ukraine виконуватимуть Boeing 737-800.

На сайті ANEX Tour зазначено, що рейси Львів-Анталья будуть виконуватися на Boeing 767. Сайт ANEX Tour вказує, що рейси Львів-Даламан будуть виконуватися Azur Air Ukraine на Boeing 737-800. Самолеті подібного типу будуть здійснювати регулярні рейси до Львова вперше за останні роки. Раніше далекомагістральні широкофюзеляжні авіалайнери західного виробництва виконували до Львова в основному разові польоти. 16 лютого на Львів прибув перший Boeing 777-200ER МАУ.

Boeing 767-300 орендовані Azur Air Ukraine у ​​партнерській авіакомпанії Azur Air Germany разом з екіпажами і мають однокласну компоновку на 334 місця. Зараз літаки цього типу виконують чартерні рейси з Борисполя.

comments powered by HyperComments