В ОТГ на Львівщині видаватимуть закордонні паспорти

Понеділок, 12 березня 2018, 15:39
ЦНАП Ходорівської ОТГ видаватиме закордонні паспорти.
В ОТГ на Львівщині видаватимуть закордонні паспорти

 Про це повідомляє Офіс реформ у Львівському регіональному відділені Асоціації міст України.

Центр надання адміністративних послуг Ходорівської об’єднаної територіальної громади сьогодні надає близько шістдесяти послуг. Більшість послуг, які надає ЦНАП, є безкоштовними. У місяць його доходи становлять 30-40 тисяч гривень. І вони повинні зрости після того, як у ЦНАПі почнуть видавати закордонні паспорти, говорить начальник ЦНАПу Тарас Волошин.

За його словами, відповідне обладнання встановлять у новому приміщенні ЦНАПу, яке зараз модернізують в рамках проекту технічної допомоги Європейського Союзу "Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади". Новий Центр надання адміністративних послуг запрацює в приміщенні Народного дому імені Зеновія Кецала в місті Ходорові на вулиці Грушевського,46.

"Одне із найважливіших завдань об’єднаної територіальної громади – наблизити послуги до людей. Зробити так, щоби практично усі необхідні довідки, реєстраційні та інші документи мешканці громади змогли отримати в ЦНАПі ОТГ. Причому важливо, щоби ця процедура пройшла швидко і якісно. Дуже тішить, що це розуміють у більшості громад Львівщини, де не лише створюють ЦНАПи, обладнані за останнім словом техніки, а й дбають про якість надання послуг. Саме так, як це роблять у Ходорівській ОТГ", - сказав консультант Офісу реформ у Львівському РВ АМУ Віталій Корецький.

comments powered by HyperComments