Практично всі політичні сили є нашими конкурентами - Юрій Гринів

П'ятниця, 16 лютого 2018, 16:15
За останній рік львівська обласна організація БПП виросла в два рази - з 800 членів партії до більше, ніж 1600.
Практично всі політичні сили є нашими конкурентами - Юрій Гринів

Про це в інтерв‘ю «Справжній Варті» розповів голова львівської обласної організації БПП «Солідарність» Юрій Гринів.

Підбиваючи підсумки роботи у 2017 році, він повідомив, що за 2017 рік БПП «Солідарність» взяла участь у всіх виборчих кампаніях до об’єднаних територіальних громад,  а це - до 13-ти місцевих рад. За висуненням чи підтримки територіальної організації «Солідарність» 10 голів очолили такі громади. Було опрацьовано за рік 5800 звернень громадян та створено орієнтовно 700-800 проектів, зареєстровано 6 нових первинних осередків. Обласна організація за поточний рік виросла в два рази – з 800 членів партії до більше, ніж 1600. В області працюють 30 територіальних місцевих організацій, з головами яких кожного місяця я проводжу наради, доводжу завдання, складаю рейтинги.

За словами політика, зараз лідерами є обидві Стрийських організації – міська та районна, бо вони достатньо системні. Також на першому місці буває Золочівська організація, була колись Яворівська. Райони регулярно звітують, постійно йде обмін думками. 

Серед загальних політичних конкурентів БПП Юрій Гринів назвав «Батьківщину», «Громадянську позицію», «Самопоміч» та «УкрОП».  Він також підкреслив, що всі політичні сили поділені на західний  і східний вектор з однієї сторони та опозиційний і провладний - з другої. 

"Ми з «Народним фронтом» знаходимось в ніші «Захід-Влада». Блок Юлії Тимошенко, Громадянська позиція, Самопоміч, Свобода, УкрОП – в ніші «Захід-Опозиція». Опоблок і Життя - «Схід-Опозиція». Нішу «Схід-Влада» Солідарність теж частково займає, правда з меншим рейтингом ніж «Захід-Влада». Відповідно по кожному вектору в різних мірах може бути перетікання. Тому,  практично, всі політичні сили є нашими конкурентами, тільки в різних пропорціях і в різних електоральних напрямках. Багато з цих політичних сил були при владі, але реальні реформи  почали робитися тільки 3 роки тому. В першу чергу у нас появилася потужна Українська Армія, ми досягнули енергетичної незалежності від країни-агресора, появилася значна довіра до сучасної поліції. За 3 роки було збудовано доріг більше ніж за попередніх 20. Появилася прозорість в тендерних держаних закупівлях", - сказав голова львівської обласної організації БПП «Солідарність» Юрій Гринів.

Повне інтерв`ю з головою львівської обласної організації БПП «Солідарність» Юрієм Гринівим читайте згодом на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments