Адміністратори ЦНАПу носитимуть спеціальний одяг на роботі

П'ятниця, 16 лютого 2018, 11:03
Стало відомо, що на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу.
Адміністратори ЦНАПу носитимуть спеціальний одяг на роботі

У ній передбачається, що адміністраторам ЦНАПу видадуть спецодяг. Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на прес-службу установи.

Директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик вважає, що необхідно забезпечити діловий стиль адміністраторів Центру надання адміністративних послуг під час виконання ними роботи, адже це підвищує дисципліну і показує рівень ділової культури.

Батошик відмітила, важливо, аби посадовці органів місцевого самоврядування не тільки усвідомлювали закономірності соціально-економічних процесів, могли працювати з інформацією, прогнозувати результати діяльності свого підрозділу, вміли працювати з людьми, а й мали відповідний зовнішній вигляд. Спеціальний одяг адміністраторів ЦНАП дає змогу не лише успішно виконувати свої робочі функції, а і встановлювати відносини з людьми, позитивно впливати на них. Зовнішній вигляд свідчить про рівень їхньої ділової культури.

Зокрема, адміністратори ЦНАПу забезпечуватимуться спеціальним одягом, порядок одержання, обліку та видачі якого затверджується рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше, у Львові є ЦНАПи на пл. Ринок, 1, на вул. І. Виговського, 32, на вул. М. Хвильового, 14а, на вул. Костя Левицького, 67, на пр. Червоної Калини, 72а та на вул. Ген. Чупринки, 85.

 

comments powered by HyperComments