На Львівщині втілять у життя 2 нові проекти міського значення

Четвер, 15 лютого 2018, 13:50
Стало відомо, що у рамках програми «Питна вода» на 2012 – 2020 роки на Львівщині мають в планах здійснити в 2018 році два проекти у Старосамбірському районі.
На Львівщині втілять у життя 2 нові проекти міського значення

Таку інформацію надають представники прес-служби Старосамбірської райради, пише ZIK

Зазначається, що за підсумками конкурсу в межах програми пальму першості здобули проекти: «Реконструкція водопроводу по вул. Б. Хмельницького в м. Хирів Старосамбірського району на загальну суму 1494,955 тис. грн; «Реконструкція водопроводу по вул. Гагаріна, вул. Симоненка та водогону від ВС до РУВ в м. Добромиль Старосамбірського району на загальну суму 1465,2 тис. грн. 

"Варта" повідомляла, що дизайнери підготували проект скверу в Новояворівську, який буде носити ім’я соліста гурту "Скрябін" - Андрія Кузьменка.

"Ми намагались створити місце, де зібрані частинки душі відомого музиканта. Слова та образи з його пісень оточують зі всіх сторін, створюють неповторну атмосферу присутності Кузьми", - відмітили творці задуманого.

Дизайнери кажуть, що у планах модернізувати старий фонтан посеред парку, "вписати" його в громадський простір з розважальною функцією та можливістю проектування на воді кліпів співака у вечірній час.

comments powered by HyperComments