Сміття горіло: в одному з будинків спалахнув підвал

П'ятниця, 9 лютого 2018, 12:03
Сьогодні представники прес-служби ДСНС України у Львівській області повідомили, що о 4:07 ранку рятувальників сповістили про пожежу у місті Львові, яка почалася на вулиці Дорошенка, 22 у підвалі чотирьохповерхового житлового будинку, передає Львівський портал. 
Сміття горіло: в одному з будинків спалахнув підвал

Усунути пожежу було складно й через те, що підвал закиданий побутовими речами й різним сміттям. Варто додати, що відсутність вікон та вентиляційних отворів у під’їзді помешкання і виявились причиною щільної задимленості.

Двох жителів 1-го поверху вогнеборці евакуювали на вулицю, щоб убезпечити їх. Самі працівники служби проводили дії в апаратах захисту органів дихання.

Вогонь вдалося локалізувати о 04:30 та усунути повністю о 05:22 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнище знищило сміття на площі 12 кв. м.

До припинення пожежі залучили 14 вогнеборців та спецтехніка в кількості 3-х одиниць.

Обставини та причина виникнення займання встановлюється. На щастя, внаслідок інциденту жодний мешканець зазнав ушкоджень.

"Справжня Варта" писала, що на свята загорівся різдвяний ярмарок. Спалахнув один із будиночків. До приїзду служби по боротьбі з вогнем співробітники Муніципальної варти намагалися боротися із осередком вогню за допомогою вогнегасників. Знищено продукти, проте ніхто не постраждав. 

comments powered by HyperComments