У Львові п'ятеро осіб зазнали отруєння піцою

Середа, 7 лютого 2018, 12:19
Як повідомляється, правоохоронні органи відкрила кримінальне провадження, пов'язане з таким інцидентом, як отруєння п’ятьох мешканців Львова у піцерії на Сихові.
У Львові п'ятеро осіб зазнали отруєння піцою

Пише Львівський портал, посилаючись на прес-службу ГУ НП в області.

Відомо, що вчора, 6 лютого, до поліції звернулися зі звісткою про про п’ятьох громадян, двоє з них - неповнолітні, яких доставили в одну з міських лікарень з діагнозом «гостра кишкова інфекція».

 Потерпілі - мешканці міста Львова, троє дорослих віком 29, 34 та 42 роки, а також двоє дітей - 4 та 5 років. Люди кажуть, що у неділю, 4 лютого, вони їли піцу в одному із закладів, який знаходиться у торговельному центрі найбільшого житлового масиву міста. Уже у понеділок, 5 лютого,  усі 5 відвідувачів піцерії зазнали перших симптомів отруєння, а  вранці 6 лютого, коли їхнє самопочуття стало гіршим, звернулись за допомогою до лікарні та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 ("Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на термін до 6 місяців, або перебування за ґратами на строк до трьох років.

Проводяться слідчі дії, призначено експертизи.

"Справжня Варта" писала, що у Львівській області отруїлися люди, проте чадним газом. Подія сталася у м. Золочів. З них двоє - діти. Потерпілі зазнали "очадіння" і в стані легкої та середньої важкості їх доставили до лікарні. Причину інциденту встановлюють.

comments powered by HyperComments