На Закарпатті прикордонники ловили правопорушників

Понеділок, 5 лютого 2018, 20:16
На Закарпатті спіймали зловмисників, які відстрілювались від прикордонників, намагаючись накивати п'ятами на Toyota Land Cruiser.
На Закарпатті прикордонники ловили правопорушників

 Таку інформацію оприлюднив Львівський портал, посилаючись на прес-службу Державної прикордонної служби України.

Організація зазначила, що протягом несення служби біля прилеглої до кордону території прикордонний наряд відділу «Богдан» Мукачівського загону помітив зупинку транспортного засобу «Тойота Ленд Крузер» чеської реєстрації, з якого вийшло двоє невідомих та направились у бік державного кордону. На законну вимогу прикордонників зупинитись та надати документи чоловіки накивали п'ятами, один з них здійснив кілька пострілів вгору. В свою чергу прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору, але це не зупинило зловмисників, які вдались до втечі у напрямку населеного пункту Богдан.

По цьому факту прикордонники повідомили співробітників Рахівського відділення Національної поліції в Закарпатській області та розпочали оперативно-розшукові заходи. В ході проведеної перевірки вдалось встановити та затримати правопорушників. Ними виявились 30 та 25-річний жителі селища Богдан Рахівського району Закарпатської області. Крім того, правоохоронцями виявлено автомобіль-втікач, стріляну гільзу та вилучено мисливський карабін.

Затриманих правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Богдан» з метою складання адміністративно-процесуальних документів за ст.ст. 202, 185-10 КУпАП. Пояснити свої вчинки затримані відмовились. Оцінку діям правопорушників та міру покарання визначатиме суд.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла про те, що у місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області співробітники митниці знайшли у львів’янина 184 упаковки з парфумами та іноземну валюту - долари та євро.

comments powered by HyperComments