У Львові вдалося виявити злочинне угрупування, члени якого збували наркотики

П'ятниця, 2 лютого 2018, 11:32
Поліцейським Львова вдалося завершити незаконні дії угрупування, що розповсюджувало наркотичні засоби та психотропні речовини
У Львові вдалося виявити злочинне угрупування, члени якого збували наркотики

 Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на прес-службу прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, слідчими Нацполіції спільно з оперативними працівниками Управління протидії наркозлочинності у Львівській області, викрито незаконну діяльність угрупування, яке збувало наркотичні засоби та психотропні речовини на території Жовківського району та міста Львова.

Так, захисники закону в час затримання та санкціонованих обшуків конфіскували у злочинців «метадон», «канабіс», «метамфетамін», «амфетамін», електронні ваги, банківські карточки, мобільні телефони, ампули для ін’єкцій, шприци, і, звісно, гроші, що були здобуті від розповсюдження наркотичних речовин.

Варто  додати, що наркотики, які забрали, відправлено на експертне дослідження.

Вищезазначеним чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів").

Ба більше, Жовківським районним судом порушникам закону обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Наразі ідуть першочергові слідчо-оперативні заходи для встановлення інших осіб, які є причетними до злочинної організації.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, "Справжня Варта" повідомляла про те, що педагоги (!) займалися збутом наркотиків. Мова йде про сім'ю вчителів. Виявилось, що вони любили не тільки вчити дітей у школі. Злочинцям "світить" кара до 12-ти років за ґратами з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments