У Львові на площі Ринок відбудеться загальноміський чин освячення води

Вівторок, 16 січня 2018, 14:01
Заходи відбудуться у п’ятницю, 19 січня, о 13.30.
У Львові на площі Ринок відбудеться загальноміський чин освячення води

Про це повідомляє прес-служба ЛМР. 

Участь в освяченні води та в екуменічній молитві візьмуть представники всіх християнських конфесій міста Зокрема, духовенство Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви та Протестантських Церков.

"Загальноміське освячення води представниками різних конфесій на площі Ринок вже стало доброю традицією, яка єднає усіх львів’ян та гостей міста. Ми маємо можливість спільно пережити свято Богоявлення та відчути радість і особливу святість цього дня. Після освячення кожен зможе набрати воду зі спеціально облаштованого резервуару", - розповідає в.о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

У зв’язку з проведенням загальноміського освячення води та зважаючи на заходи безпеки, можливе ситуативне перекриття руху трамваїв на пл Ринок.

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше, 19 січня 2017 року, в день Хрещення Господнього, відбулось освячення води в озері, що знаходиться у парку «Горіховий гай». Опісля кожен бажаючий мав змогу зануритись у водойму. Поряд у встановленому наметі готували гарячий чай для тих, хто не побоявся скупатися в крижаній воді. Дивитися фоторепортаж

comments powered by HyperComments