Wizz Air почне польоти зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

Понеділок, 15 січня 2018, 13:13
Лоу-кост Wizz Air почне польоти зі Львова до Дортмунда з 26 березня - на два місяці раніше від початку оголошеного терміну.
Wizz Air почне польоти зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

 Про це повідомляє avianews.com

Продаж квитків вже відкрита. Частота рейсів при цьому залишиться на колишньому рівні - вони будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях.

Спочатку Wizz Air планував почати польоти зі Львова до Дортмунда з 21 травня.

Це вже третє за рахунком зміна планів Wizz Air щодо збільшення присутності на українському ринку за останні кілька тижнів. У грудні 2017 року лоу-кост переніс з вересня на травень запуск рейсів Львів - Лондон, а також відстрочив на два місяці початок польотів з Києва до Лісабона, Таллінн і збільшення частоти по раніше відкритим маршрутами. Пізніше в Wizz Air зміна планів по київським напрямками пояснили перенесенням терміну надходження третього літака на базу в Жуляни через комерційно-обґрунтованих причин.

Згідно з оприлюдненими планами, в 2018 році Wizz Air відкриє рейси з Києва в Таллінн і Лісабон, зі Львова до Лондона, Дортмунда, Катовіце і Гданськ, а також відновить польоти з Харкова, почавши польоти в Дортмунд і Катовіце.

Нагадаємо, у грудні зі Львова відкрилися авіарейси  до Неаполю та Венеції.

comments powered by HyperComments