Звіт ЛМР про виконання ремонтних робіт в минулому році

Середа, 3 січня 2018, 18:22
Прес-центр Львівської міської ради повідомляє, що в 2017 році усі райони міста зазнали покращення шляхом виконання ремонтних робіт різного роду.
Звіт ЛМР про виконання ремонтних робіт в минулому році

Зокрема, відбулися капітальні ремонти дворів і хідників, були облаштовані сучасні зупинки громадського транспорту, зусиллями влади та мешканців була збільшена кількість зелених насаджень. Також проводилися ремонтні роботи з метою укріплення балконів, покращення покрівлі та функціональності ліфтів у житлових будинках.

За інформацією, капітальних змін зазнали 36 внутрішніх двориків міста. Найчастіше робочі використовували плитку та бруківку через їхні екологічні властивості та можливість довшої експлуатації. Загальна вартість робіт сягнула 11,5 млн грн. Найбільше дворових територій було відремонтовано у Шевченківському районі.

Також в результаті ремонтних робіт було покращено майже 100 тис. м2 хідників. Серед найдовших об’єктів можна виокремити вул. Симоненка, вул. Стрийську, вул. Пулюя, вул. Костюшка, вул. Плугову, вул. Шевченка, вул. Миколайчука та інші.

За сучасними європейськими технологіями були встановлені близько 85 зупинок громадського транспорту.

Майже 300 опор освітлення, 776 світильників та орієнтовно 26 км самонесучого ізольованого проводу й кабельних ліній були замінені різними службами.

Робота над озелененням Львова також досягла важливих результатів: було насаджено близько 4000 дерев та 2000 кущів.

У 2017 році створено 12 проектів громадських просторів у районах міста Львова.

Дев’ять житлових будівель разом з ліфтами, термін використання яких закінчився, тепер капітально відремонтовані.

Прес-центр ЛМР повідомив, що нещодавно були проведені ремонтні роботи на пл. Є.Маланюка. Також в цій локації очікується встановлення питного фонтану, який запрацює уже в поточному році.

12 млн гривень було витрачено на проведення реконструкцій трьох парків міста.

У парку імені Івана Павла ІІ міські служби провели водовідведення, проклали доріжки, облаштували сходи, поруччя, поставили лавки та урни, а також встановили освітлення.

Понад 40 млн гривень було витрачено на покращення покрівель домів у 324 будинках.

У Шевченківському, Галицькому, Личаківському, Франківському та Залізничному районах відремонтували близько 70 балконів.

Повна термомодернізація була проведена в 3 будинках ОСББ, які скористались можливістю відшкодування коштів з міського та державного бюджетів. Ще у 9 будинках закінчилися ремонти капітального характеру, на що було витрачено 1,67 млн гривень.

Нагадаємо, що раніше «Справжня Варта» повідомила про зміни до бюджету міста Львова. За новим планом субвенції з державної казни на надання пільг зменшилися на 73 млн грн.

comments powered by HyperComments