У Шевченківському гаю відбудуться святкові заходи з нагоди Різдва

Середа, 3 січня 2018, 11:38
Прес-центр мерії Львова повідомив, що 7-9 січня 2018 року за традицією відбудеться святкування «Різдва в Гаю» у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Створення особливої затишної атмосфери мають забезпечити різні майстер-класи, читання різдвяних творів, а також спільне виконання колядок.
У Шевченківському гаю відбудуться святкові заходи з нагоди Різдва

У дні святкування усім відвідувачам будем надана можливість навчитися своїми руками створювати ляльки-мотанки. Крім того, на охочих очікують майстер-класи зі створення дідушків і різдвяних павуків із соломи, а успішні українські ковалі поділяться таємницями ковальського мистецтва. Також кожен відвідувач матиме змогу скуштувати свіжоспечений хліб та послухати про давні традиції святкування різдвяних свят.

Протягом трьох днів на території садиби буде працювати святковий ярмарок, де можна скуштувати медову кутю, пампушки, узвар та інші різдвяні українські страви.

Святкування буде відбуватися у встановлені дні з 12.00 до 18.00.

Нагадаємо, раніше «Справжня Варта» повідомила про те, що у Перемишлянах мешканка самостійно організувала встановлення різдвяної шопки. Тепер у місті панує справжня родинна атмосфера.

comments powered by HyperComments