Нещасний випадок: у чоловіка в руці вибухнула петарда

Вівторок, 2 січня 2018, 15:27
Прикрий інцидент стався на Львівщині: в процесі новорічного святкування чоловік зазнав травми у зв’язку із вибухом піротехніки.
Нещасний випадок: у чоловіка в руці вибухнула петарда

Про це заявила Юлія Бура, речниця відділу комунікації поліції Самбірського району Львівської області.

Як зазначено, 1 січня о 4:00 ранку в поліцію міста Самбора надійшов виклик про те, що на вулиці Чайковського зазнала ушкодження особа чоловічої статі внаслідок необережного поводження із забороненою продукцією. Патрульними було встановлено, що чоловік вийшов на балкон з метою вистрілити з петарди, але піротехнічний виріб вибухнув прямо у нього в руці.

«Повне травматичне відчленування другого та третього пальців лівої кисті на рівні п’яти кісток» - такий діагноз був поставлений постраждалому, якого відразу ж госпіталізували в хірургічне відділення.

Зараз слідчі намагаються встановити місце, де чоловік придбав піротехнічний засіб, а також обставини, за яких відбувся інцидент.

Раніше «Справжня Варта» повідомила, що у Львові заборонили використовувати феєрверки, салюти та інші засоби піротехніки. На правопорушників будуть накладатися штрафи з конфіскацією недозволеної продукції.

 

comments powered by HyperComments