Львівські школи наступного року знаходитимуться під вартою

Четвер, 28 грудня 2017, 12:08
У 2018 році до Центру безпеки міста включать Рудно, Брюховичі, Винники, а також встановлять відеоспостереження у садках, школах та на в’їздах у місто.
Львівські школи наступного року знаходитимуться під вартою

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У 2018 році передбачено великий проект встановлення відеокамер на головні заїзди у місто, а також головні перехрестя до них та кільцеві розв'язки. На сьогодні по ескізному проекту на це потрібно близько 10 млн грн. Проект розроблено управлінням безпеки міста спільно з ГУНП та СБУ у місті Львові.

Так, у 2018 році планується підключити до Центру безпеки міста найближчі міста: Рудно, Брюховичі, Винники. Це надасть змогу контролювати громадську безпеку в цих містах, унеможливити викрадення автомобілів, покращити безпеку мешканців.

Окрім того, у 2018 році планується (згідно з проектом управління освіти) встановлення камер відеоспостереження у школах та дитсадках, а також надання цим об'єктам цілодобової охорони з числа працівників ЛКП "Муніципальна варта". Програму щодо забезпечення охороною об'єктів комунальної власності затверджено на сесії Львівської міської ради у грудні 2017 року. Перелік об'єктів буде погоджено рішенням виконавчого комітету.

Нагадаємо, за перше півріччя 2017 року до ЛКП "Муніципальна дружина" звернулись 2001 раз. Завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксовано 656 порушень.

comments powered by HyperComments