На Львівщині "обчистили" квартиру. Вартість поцупленого дорівнює 400 000 грн

Середа, 20 грудня 2017, 16:37
Як з'ясувалося, правоохоронці у м. Львів виявили зловмисника, якого підозрюють у крадіжці.
На Львівщині "обчистили" квартиру. Вартість поцупленого дорівнює 400 000 грн

Цією інформацією поділились у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції прийшов 44-річний львів’янин. Жертва крадія повідомила, що в його домівку проник невідомий і викрав звідти ювелірні вироби загальною вартістю більш ніж 400 000 гривень.

Заступник начальника поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь зазначив, що встановлено особу чоловіка, який обчистив квартиру. Це 33-річний мешканець Запорізької області. Він заліз у помешкання, підібравши потрібними маніпуляціями ключ до замка на вхідних дверях.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу ("Крадіжка"). Скоєння вказаного злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Речові докази у правопорушника забрали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. Проводиться перевірка на причетність крадія до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Раніше "Справжня Варта" повідомляла про крадійку із Закарпаття. Жінка поцупила в іноземця, який приїхав до Львова з туристичною метою, 700 доларів. Зловмисницю спіймали, їй загрожує покарання до 3 років за ґратами.

comments powered by HyperComments