На Львівщині горіло складське приміщення: подробиці

Вівторок, 19 грудня 2017, 15:24
Сьогодні, 19 грудня, вранці о 09:18 до Служби порятунку «101» прийшла звістка про загорання в одноповерховому складському приміщенні на Львівщині за адресою вул. Городоцька, 355/г,
На Львівщині горіло складське приміщення: подробиці

Про це йдеться в інформації, поданій ГУ ДСНС у Львівській області.

В "одноповерхівці" тримали стелажі із замороженою рибою. Складність гасіння ще полягала у великій кількості стелажів у приміщенні. Це заважало пошукові джерела пожежі. Врешті-решт, пожежники знайшли осередок загорання за допомогою тепловізора. 

Через щільне задимлення рятівники проводили гасіння в апаратах захисту органів дихання. Співробітники ДСНС запобігли подальшому поширенню пожежі й врятували від згорання складське приміщення та сусідні приміщення. 

Пожежу вдалося загасити о 10:22 і ліквідувати повністю вогонь о 10:23 в складі 6-ти ланок газодимозахисної служби. Полум’я пошкодило та знищило електромотор на площі 4 кв. м, полиці з рибою на площі 3 кв.м, а також завдано шкоди стелажам із рибою на площі 20 кв.м. 

До гасіння пожежі залучили 59 рятувальників, 9 основної та 2 одиниці спеціальної техніки.

Причину загорання наразі встановлюють. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, "Справжня Варта" писала про пожежу, яка трапилась на ринку у Львові. Магазин, де виникло займання, мав площу 10 на 9 метрів. Працівники намагалися впоратись із полум`ям, але без допомоги пожежників зробити це не вдалося. 

Щоб ліквідувати пожежу, на місце були направлені рятувальники, які її ліквідували. Проте другий поверх павільйону був майже знищений. Постраждалих немає. 

comments powered by HyperComments