Святкові мандрування: Укрзалізниця повідомила про рух додаткових потягів

Четвер, 14 грудня 2017, 14:20
У середу, 13 грудня, почали продавати квитки на 29 додаткових потягів у різноманітні напрямки.
Святкові мандрування: Укрзалізниця повідомила про рух додаткових потягів

Не змінюючи традиціям, найбільш затребуваними місцями, куди здійснюватимуть зимові мандрівки, є Львівщина, Закарпаття та Прикарпаття. 

Укрзалізниця подала інформацію про те, що володіннями регіональної філії «Львівська залізниця» рухатимуться додаткові потяги:

 

Потрібні квитки ви купите у відповідних касах. Також це можна зробити за допомогою інтернету через он-лайн-систему продажу "путівок" у бажану точку.

На цьому рооба Укрзалізниці не завершується. Працівники будуть продовжувати назначати додаткових поїзди. Компанія закликає поенційних пасажирів якомога швидше подумати про власні відвідини інших міст, звернути увагу на можливі близькі терміни виїзду та різні маршрути. До прикладу, запланувати подорож із пересадкою, тому що перевізні ресурси Укрзалізниці мають межі через кількість рухомого складу та пропускну здатність магістралей.  В такомуразі потяги не матимуть можливості взяти усіх охочих помандрувати  у передноворічні дні в кінці першого місяця зими (29-30 грудня).

"Справжня Варта" раніше писала, що активісти Львівщини назвали найгірші маршрутки міста. Опитування розпочалося шостого грудня на сторінці ГО «Варта» у Фейсбуці. Отож, найбільше невдовлення за підсумками викликають автобуси, що курсують вулицею Пасічною (Це №19, №23, №40, №50, №138). Багато скаржилися на маршрути №50, №11, №131, №49, №217а, №30 та №1001.

comments powered by HyperComments