Нехай кожен відчує диво: на Львівщині розпочала свою роботу благодійна Фабрика Св. Миколая

Понеділок, 11 грудня 2017, 15:53
Сьогодні, 11 грудня, у Львівському Палаці мистецтв відкрили 17-та Фабрику Святого Миколая. Тут протягом п’яти днів будуть працювати близько 800 волонтерів.
Нехай кожен відчує диво: на Львівщині розпочала свою роботу благодійна Фабрика Св. Миколая

Як поділилася координатор акції «Миколай про тебе не забуде» Христина Дольна, цього року 2800 тисяч діток у Львові отримають презенти від Святого Миколая, повідомив Львівський портал.

«Цьогоріч вже в 17-те розпочала свою роботу Фабрика Святого Миколая. Кожен рік у нас питаю, яким чином стільки волонтерів згуртовуються навколо такої ідеї, і як нам вдається рознести стільки подарунків? Насправді ми звичайні молоді люди, які працюють, вчаться, але раз на рік збираються і роблять цей світ трішки кращим.  До роботи нашої акції люди долучаються  по-різному: хтось часом, хтось автомобілем, хтось допомагає вже дуже багато років і допомагає сім’ями.  Тому якщо ми говоримо, що нас є 500 волонтерів, які зараз пакують  і розноситимуть пакунки 18 грудня, то за цим ще є тисячі людей, які просто долучаються, приносячи подарунки та збираючи їх», – зазначила вона.

Щодня кілька сотень помічників Миколая працюють для того, щоб принести радість тим, хто цього справді потребує та чекає.

«Ми поступово ставали помічниками Святого Миколая. У нас є кар’єрний ріст, спочатку ми штампували цукерки, потім розносили подарунки, організовували такий захід у себе в університеті, потім почали залучати фірми та спонсорів. Я вирішила стати помічником 16 років тому, коли мені було всього 13 років. Спочатку ми допомагали старшим, а усвідомлення того, що ми робимо прийшло вже згодом. Навіть коли у нас були іспити та сесія ми сиділи тут на фабриці, де чергували своїх кілька годин. Але ми розуміли, що Миколай не забуде нашу роботу.  Для мене це дуже велике задоволення , адже ми тут знайомимося з різними людьми та розвиваємося», – розповідає помічниця Миколая Марта.

Нагадаємо, раніше "Справжня варта" писала про благодійну презентацію дитячої книжки. Виручені кошти пішли на лікування малечі з ДЦП.

comments powered by HyperComments